Cine suntem?

Agentie de turism dedicată vacanțelor. Susținem vacanțele ca mod de viață.

Vacanța nu este un LUX, este un mod de viață pe care tu trebuie să știi că îl meriți. Iar eu sunt aici să îți facilitez accesul către această viață.

Despre noi

Viva Travel

Sunt Corina Diaconescu, un călător cu peste 84 de țări vizitate.

Visul meu este să-mi trăiesc viața ca pe o vacanță continuă.

În 2011 când am zburat pentru prima data cu avionul la Roma nu m-am gândit că poate să îmi placă atât de mult! Atât de mult încât să ajung pe 6 continente.

Când eram copil, iubeam să merg la circ. Circul semnifica o altă lume. Mă fascinau acrobațiile și bucuria care o aduceau în mine. Atât de mult iubeam ceea ce reprezentau, libertatea lor, încât îmi doream să lucrez la circ, să călătoresc dintr-un oraș în altul, dintr-o țară în alta, să fiu într-o vacanță continuă.

La bază sunt inginer constructor. Am profesat ca inginer constructor la realizarea multor proiecte pe fonduri europene. Dar dorința de a vedea lumea mă însoțea în continuare și din această curiozitate sau acest impuls în toamna anului 2011 am ajuns să lucrez în turism pentru o companie din America și în America.

Și uite cum universul m-a ajutat să-mi îndeplinesc visele și să transform pasiunea într-o afacere de succes.

În noiembrie 2021, am creat agentia de turism Viva Travel și am ajutat peste 1000 de oameni să se relaxeze și să descopere destinații noi.

Acum îmbin cele două mari pasiuni: construcțiile și călătoriile.

Acum contruiesc vacanțe personalizate pentru oameni ca tine care vor să fie călători, nu doar turiști.

Pot să te ajut ȘI PE TINE să îți găsești vacanța visată, DAR MAI ALES să economisești timp și bani.

Am să-ți pun întrebări relevante ca să descoperim împreună preferințele tale, să îți pot face cele mai bune recomandari de destinații și perioade de călătorie.

Oferte construite personalizat pe nevoile cerințelor tale, cât și a bugetului tău.

Am accces la sisteme de rezervari mult mai performate și cuprinzatoare decât website-urile publice și, unul dintre cele mai importante lucruri este faptul că am testat personal majoritatea destinațiilor populare.

Și asta mă ajută să îți eficientizez costurile călătoriei tale.

Iar ca bonus am să fiu agentul tău virtual de turism astfel încât ori de câte ori ai nevoie de asistență, am să fiu acolo cu tu să te ajut să ai o vacanță lipsită de fără griji.

Vacanța nu este un LUX, este un mod de viață pe care tu trebuie să știi că îl meriți. Iar eu sunt aici să îți facilitez accesul către această viață.

Ce îți ofer?

Toate serviciile turistice la un loc! 

Îți ofer toate serviciile turistice de care ai nevoie pentru o vacanță fără griji: hoteluri atent alese, croaziere în lumea largă, zboruri, transferuri, închirieri mașini, excursii locale, intrări la obiective turistice, parcuri de distracție, etc. Consultanță de calatorie personalizată în toate colțurile lumii.

Experiența 

Experiență mea de peste 12 ani în turism, accces la sisteme de rezervări mult mai performate și cuprinzătoare decât website-urile publice și poate unul dintre cele mai importante lucruri este faptul că am testat personal majoritatea destinatiilor, peste 84 de tări vizitate.

Promisiunea mea

Am să-ți pun întrebări relevante ca să descoperim împreună preferințele tale, să îți pot face cele mai bune recomandari de destinații și perioade de călătorie astfel încât tu să economisești timp și bani.

Unde poti ajunge cu agenția de turism Viva Travel?

Oriunde îți dorești! La rubrica Cere oferta sau Contact scrie o cerere de ofertă personalizată pentru destinația dorită sau hotelul dorit, iar împreună putem concepem ceea ce ți se potrivește.

Motto-ul meu de suflet „ Life is a beautiful ride! 

Hai să călătorim împreună!

Vacanțe personalizate pentru oameni ca tine care vor să fie călători, nu doar turiști.

Toate serviciile turistice la un loc

Oferte construite personalizat

Recomandăm experiențe personale

Economisești timp și bani

Agentul tău virtual alături de tine

Contactează-ne

Vacanța nu este un LUX, este un mod de viață pe care tu trebuie să știi că îl meriți. Iar eu sunt aici să îți facilitez accesul către această viață.

Planifică vacanța


Am testat pe propria piele destinațiile pe care le promovăm. Îți oferim consultanță personalizată ca tu să economisești timp și bani și să beneficiezi de cele mai bune oferte.

Susținem vacanțele ca mod de viață.

0742.165.682

office@vivatravel.ro